kolmapäev, 10. aprill 2013

Õpilasmalev

Võru Õpilasmalev tuleb sel aastal. 1.- 26.juulini 2013 toimuv õpilasmalev on sel aastal 2 vahetuses: Pikakannu ja Jaani rühm 1.-12. juulini ja Linna rühm 15.-26.juulini. VÕRU NOORTEKESKUS ootab sel aastal 13.-18. aastaste õpilaste avaldusi elektrooniliselt ja registreerimisvorm on leitav SIIT!
Teiseks uuenduseks sel aastal on see, et riiklikule kokkutulekule sõidavad kõik kolm malevarühma, et mõõtu võtta kõigi teiste rühmadega üle kogu Eesti.

Malevasse kandideerinud õpilastest moodustatakse kolm 18-liikmelist rühma. Eesmärgiks on soolises tasakaalus olevad rühmad, kus on nii varasemalt malevas osalenuid kui ka "rebaseid". Mida varem registreerida, seda suurem võimalus on saada just sellesse rühma, kuhu on sooviavalduses märgitud. Samuti huvitab meid just see, miks malevas soovitakse osaleda. Vajadusel viime läbi vestlused.

Malevlased töötavad 4 tundi päevas ning teenivad vähemalt 1,90 eurot/tunnis, kuid varasemad kogemused näitavad, et tublidele töötajatele on ka tööandja nõus maksma lisatasu. Tööandjateks on nii omavalitsused kui ka eraettevõtjad. Õpilased sõidavad üldjuhul tööle ja tagasi jalgratastega. Samuti on võimalik end veel tööandjana üles anda. Peale tööd aga sisustatakse aega erinevate lõbusate, harivate ning omaalgatuslike tegevustega.

Maleva osalustasu on ööbimisega rühmades 37 eurot ja ööbimiseta rühmas 25 eurot.

Võru Õpilasmalev 2013 toimub Võru Linnavalitsuse, Võru Vallavalitsuse ning ENTK toetusel.
VÕRU ÕPILASMALEV 2013 registreerimisvorm
docs.google.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar